Izabella Panzió

Nyugat Dunántúli régió - Zalaegerszeg

Izabella Panzió, Zalaegerszeg
  • Cím: 8900 Zalaegerszeg, Nekeresdi út 5.

Ajánlatkérés

Küldés
Izabella Panzió, Zalaegerszeg

Az Izabella Panzió Zalaegerszeg északi (Nekeresdi) városrészében található a városközponttól 2 km-re. Mindössze két kilométeres távolságban található a Termálfürdő, az Aqua City és a Gébárti tó, ahol a vizek szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek. A Jégcsarnok is gyorsan megközelíthető, ahol a nyári hónapok kivételével korcsolyázhatnak a téli sportot kedvelők.Látogasson el hozzánk, ismerje meg hangulatos városunkat és pihenjen az Izabella Panzióban.

Izabella Panzió, Zalaegerszeg

A skandináv jellegű szobáinkban a fenyőbútorok is a természet szépségét és a közelségét sugallják. 4 db kétágyas, 3 db háromágyas és 1 db hatágyas minden igényt kielégítően berendezett szobánk biztosítja a vendégeink nyugodt pihenését.


Izabella Panzió, Zalaegerszeg

Tágas étkező és rendezvény termünk kiválóan alkalmas 50 fős létszámig családi, baráti és céges összejövetelek lebonyolítására.A gépkocsival érkező vendégeink biztonságosan parkolhatnak zárt, udvari, árnyas parkolónkban. A tágas udvarban a kisgyermekek számára kínálunk kitűnő, nyugodt játszadozási lehetőséget.Várjuk tehát a fák birodalmában, Zalában, az Izabella Panziónkban, ahol a csodálatos természet várja a szobákban és a szabadban is.

Izabella Panzió, Zalaegerszeg
  • Cím:8900 Zalaegerszeg, Nekeresdi út 5.

Térkép

Zalaegerszeg


A dombok között megbúvó város gazdag kulturális és természeti értékeivel, sokszínű rendezvényeivel várja látogatóit....
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás